Wie ben ik?

Ik ben Annegien, een import Brabo van 36 jaar. Met mijn 2 geweldig leuke dochters en even zo leuke vriend woon ik in ’s-Hertogenbosch. Ik ben gek op ontwerpen, op alles wat kleurrijk en vrolijk is, en combineer die twee in klikklik.. Hoera! Alles wat ik verkoop heb ik zelf ontworpen, daar ben ik heel erg trots op. Ik hoop dat jij er net zo blij van wordt als ik!

Waarom klikklik.. Hoera!

Waar de naam vandaan komt? Van klikken op dat toffe product in mijn webshop tot het ontvangen – ik wil dat het allemaal een feestje is :).

En verder?

Haken, kleding naaien, kaartjes ontwerpen, oude meubels zoeken en opknappen, taarten decoreren.. Als ik mezelf in een paar woorden zou moeten omschrijven dan is ‘creatieveling’ er wel één van! Eigenlijk hou ik ervan om zoveel mogelijk zelf te maken. Zelfgemaakte spullen, daar word ik echt blij van! Ik kan dan ook úren op Pinterest rond’struinen’, op zoek naar inspiratie voor DIY projectjes.
Hopelijk vind jij hier bij klikklik.. Hoera! ook waar je naar op zoek bent! Als je een vraag hebt kan je me een mailtje sturen op annegien@klikklikhoera.nl.
Groetjes!!